SERVICE Magazine

SERVICE brengt éénmaal per jaar het SERVICE Magazine uit. Het magazine is ontstaan tegelijk met de oprichting van de vereniging en had haar eerste uitgave in 1994. Inmiddels is het blad uitgegroeid tot een blad voor zowel studenten, alumni en de professionele vastgoedsector.  Het magazine is een veel gezien blad in de vastgoedsector en daarom ook het paradepaardje van de vereniging. De oplage is nog steeds groeiende met momenteel 1.400 exemplaren. In het magazine worden zeer diverse onderwerpen behandeld die de gehele range van aspecten binnen de ‘vastgoedwereld’ belichten. Men kan hierbij denken aan het beheer van woningen of utiliteitsgebouwen, facility management, beleggen in vastgoed, gebiedsontwikkeling en ga zo maar door.

 

Ontvang het gratis magazine!

Studievereniging SERVICE

Studievereniging SERVICE is opgericht in studiejaar 1992-1993 en verbonden aan de master Urban Systems and Real Estate (voorheen Real Estate Management and Development) van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Sinds de oprichting zet SERVICE zich in om het gat tussen de studenten en het werkveld zo klein mogelijk te maken.

SERVICE wil dit bereiken door de Eindhovense vastgoedstudenten aan de TU/e op een formele en informele manier kennis te laten maken met de vastgoedwereld. SERVICE stelt zich op als intermediair tussen de studenten en het bedrijfsleven.

De formele activiteiten die SERVICE organiseert hebben te maken met actualiteiten in de vastgoedmarkt of gaan in op toekomstige trends. Naast het organiseren van educatieve activiteiten is er ook veel aandacht voor het informele aspect. Want netwerken is minstens zo belangrijk in de vastgoedwereld. Zo zijn er gedurende het studiejaar verschillende borrels en gezellige activiteiten, zoals een pubquiz of een avondje bowlen. Op deze manier wordt het contact tussen de studenten onderling, docenten en het bedrijfsleven op een informele wijze bevorderd. Is dit wat voor jou en sta je nog niet bij ons ingeschreven? Word dan GRATIS lid van Studievereniging SERVICE via onderstaande link.

WORD GRATIS LID BIJ SERVICE!

 

SERVICE

Studievereniging SERVICE is opgericht in studiejaar 1992-1993 en verbonden aan de master Urban Systems and Real Estate van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Sinds de oprichting heeft de vereniging het doel om het gat tussen de studenten en het werkveld zo klein mogelijk te maken. Dit wordt gedaan door formele en informele activiteiten.

Meer over SERVICE

Bedrijven

Een van de belangrijkste doelstellingen van de studievereniging is het uitwisselen van de kennis uit de praktijk en het onderwijs aan bedrijven, organisaties en studenten. Wij als SERVICE streven er naar om op verschillende niveaus in contact te treden met bedrijven en organisaties uit de vastgoedbranche en als intermediair te fungeren tussen studenten en bedrijven.

Meer voor bedrijven

Studenten

SERVICE is er voor de studenten en heeft daarbij twee hoofddoelen. Een van de doelen is de Eindhovense vastgoedstudenten aan de TU/e op een formele en informele manier kennis te laten maken met een steeds veranderende vastgoedwereld. En het andere doel is de studenten goed te informeren over het onderwijs op de Technische Universiteit Eindhoven.

Meer voor studenten