SERVICE is er voor de studenten en heeft daarbij twee hoofddoelen. Een van de doelen is de Eindhovense vastgoedstudenten aan de TU/e op een formele en informele manier kennis te laten maken met een steeds veranderende vastgoedwereld.

SERVICE bereikt dit door het organiseren van zowel formele als informele activiteiten. We bezoeken meerdere bedrijven per jaar voor een inhousedag en publiceren jaarlijkse een bundeling van ons online wetenschappelijk magazine, met een oplage van 1.400 stuks. Daarnaast worden er regelmatig borrels gehouden en is er een jaarlijks terugkerende studiereis en meerdaagse excursie.

Het andere doel is de studenten goed te informeren over het onderwijs op de Technische Universiteit Eindhoven. SERVICE streeft erna informatie te verstrekken over zowel het bacheloronderwijs van de studie Bouwkunde als over de mastertrack Urban Systems and Real Estate (USRE).

Naast deze twee doelen fungeert SERVICE als schakel tussen het bedrijfsleven en de student. SERVICE heeft een uitgebreid netwerk en brengt studenten graag in contact voor een perfecte stage of afstudeerplek.