service_alumni

SERVICE Alumni is een netwerk voor vastgoedprofessionals die afgestudeerd zijn aan de mastertrack Urban Systems and Real Estate, voorheen Real Estate Management & Development. Het doel van SERVICE Alumni is om een vervolg te geven aan de tijd die je als student hebt gehad met studievereniging SERVICE. Het voortborduren op de vele vriendschappen en contacten die je tijdens je studie hebt opgedaan is hierbij het uitgangspunt. SERVICE Alumni wil deze mensen een digitaal en een fysiek platform bieden om elkaar te ontmoeten en met elkaar in contact te blijven. Dit zal op laagdrempelige wijze gebeuren omdat tijd vanzelfsprekend een schaars goed is onder startende professionals.

Omdat je niet in euro’s betaalt voor jouw lidmaatschap verwachten wij dat je betaalt in sociaal kapitaal. Dit betekent dat je open staat voor het delen van je kennis en talenten en je daarbij actief meedenkt over het organiseren van relevante activiteiten. Samen met jullie proberen we bestaande contacten te behouden en faciliteren we het leggen van nieuwe contacten, zodat je van elkaar kunt blijven leren. We zien je graag op een toekomstige activiteit!

Ben je ooit een USRE of REMD student geweest, maar heb je nog geen account bij SERVICE, meld je dan nu aan als Alumnus! Tevens hebben wij op LinkedIn een vastgoed alumni groep, waar jij je ook aan kunt toevoegen.

 WORD LID