Lustrum Studytrip

  • Tel Aviv 2018
  • 11-05-2018 / 8:00 - 21-05-2018 / 23:00
  • Tel Aviv

Aankomend jaar zullen wij afreizen naar de ‘rising city’ van het Midden-Oosten. Een stad waar SERVICE nog nooit eerder is geweest. Tel Aviv wordt in de boeken omschreven als een jeugdige en moderne metropool en is tevens het economisch centrum van Israël. Maak kennis met een bijzondere cultuur, lekker eten en een interessante vastgoedmarkt die de afgelopen jaren enorm gegroeid is. Daarnaast staat Tel Aviv bekend als ‘de stad die nooit stopt’. Kortom is er voor ieder wat wils.

praktische informatie

Dit jaar zal de eigen bijdrage vanuit de studenten maximaal 675 euro bedragen. Bij dit bedrag zit al heel veel inbegrepen zoals de vlucht, accommodatie in een gezellige wijk van Tel Aviv, transportkosten, informele activiteiten en een enkele maaltijd. Dit jaar zijn er 24 plekken voor studenten dus schrijf je snel in en bemachtig jouw plek voor de studiereis 2018!

De inschrijving voor de reis is verlengd tot 8 december! Wil je meer weten over de reis dan kun je ons bereiken op studytrip@service-studievereniging.nl, of kom langs bij ons op vloer 2!