Real Estate Symposium | NL

  • The board of the Real Estate Symposium (Vastgoedsymposium) announces their new event on the 16th of April! Click this link for tickets and more information
  • 16-04-2021 / 10:00 - 16-04-2021 / 15:30
  • Online (subscribe via link)

The Vastgoedsymposium is ready to present their new theme during the event on the 16th of April, below, the description is provided in Dutch:

16 April 2021 is Het Vastgoedsymposium terug zoals nooit tevoren, met als thema: “Opportunities in Real Estate; Never Waste a Good Crisis”. Het coronavirus heeft de vastgoedsector momenteel in zijn greep. Bovendien is er veel onzekerheid over hoe de markt zich gaat ontwikkelen vanwege de sociale en economische impact van het virus. Daarom is het juist nu van groot belang om te kijken naar de kansen en mogelijkheden binnen de vastgoedmarkt. Wij als jonge generatie zijn de toekomst binnen deze sector en dus staan de kansen en het herstel van deze markt hierin centraal. Tijdens Het Vastgoedsymposium kunnen studenten en bedrijven ideeën over de toekomst van het vastgoed met elkaar delen en mogelijk tot nieuwe inzichten komen.

Check the website for more information: https://hetvastgoedsymposium.nl/